Известие

Collapse
No announcement yet.

Ше взимам 145-ца 2,0ts и имам въпроси?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ше взимам 145-ца 2,0ts и имам въпроси?

здравейте колеги, аз съм новак във форума, но съм на път да стана редовен клиент...
    значи алфата е с детелинката, 96г. и т.н...
    интересуват всякакви съвети относно покупката /мисля да ходя във вантотрейд за диагностика и компресия/... разни там болежки на модела... друго.. чувал съм че имало някви специални ключове; как мога да съм сигурен в година и че е 2,0 литра, а не 1,6 или 4,8 то на двг-я пише само TS 16V....
    въобще всичко което се сетите ще ми е от полза

Абре Токи4 това ти ли си бе мом4е
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

дай номера на шасито и ще ти кажем повече за конкретния автомобил

145ца с детелинки, почти абсурд да е с друг мотор освен 2.0 16в, особено ако си говорим за детелинката на задния капак
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_Alfata
        дам един единствен съм с теб трябва пак да поговорим, че ми е една каша в главата
        а относно двг-я, то на стенда предполагам ще покаже а отзад не беше детелинка, а емблема /"дръжката" на капака/
        днес мисля да гледам тая лилавата, въпреки че за нея една добра дума не прочетох в форума. и ще мислим после

Comment

То на думи много може да се гадае Ходи да я погледнеш на място и я закарай на стенд, всичко ще си покаже Покарай я малко и ако ти хареса и имаш парите скачай смело Недей да оставаш с впечатление, че на стар автомобил всичко трябва да е перфектно като се купува Винаги има нещо за правене, но важното е какво ще ремонтираш. Както се знае ДВГ е най-важен, след това скорости и окачване (което не е чак такава болка за умиране). Забележки по външен вид се отстраняват с времето все пак драскотините по бронята или страниците не карат колата
          Айде успех :thumb: и да пишеш каква е хавата после

p.s. "КОНЧЕТО" става много известна Ще взема да говоря със собственика за отстъпки
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от toko
            Първоначално публикувано от Mury_Alfata
            дам един единствен съм с теб трябва пак да поговорим, че ми е една каша в главата
            а относно двг-я, то на стенда предполагам ще покаже а отзад не беше детелинка, а емблема /"дръжката" на капака/
            днес мисля да гледам тая лилавата, въпреки че за нея една добра дума не прочетох в форума. и ще мислим после
            Напиши на Валето номера на шасито и той ще ти каже веднага дали е 2.0 16в па като се видим ще поговорим пак аре успех и пиши като гледаш и двете коя ти харесва пове4е
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X